DGI Landsstævne 2017 i Aalborg

Nyhedskategori MTB, NATUR | 0

img_1127

Tag med til fire dage med idræt om dagen og fest og koncerter om aftenen. Vælg mellem flere end 25 idrætter og 400 aktiviteter til Danmarks største idrætsfestival 29. juni til 2. juli 2017.

I 2013 havde Halsnæs Naturklub en lille camp i friluftslejren, og det regner vi med at have igen i 2017. Friluftslejren er en primitiv teltcamp, hvor der er fokus på hygge, friluftsaktiviteter og ro og fred om aftenen.

Ud over friluftsaktiviteter kan man tilmelde sig alle de andre aktiviteter og workshops i løbet af dagene; bl.a. kano/kajak og MTB for både begyndere og øvede i form af guidede ture og diverse workshops.

Der er ikke tale om en naturklubtur, men det ville være hyggeligt at samle de medlemmer, der deltager i samme camp. Man sammensætter selv sit program for dagene. Man skal fylde 15 år i 2017 for at deltage.

I oktober 2016 kan man spare penge på tilmeldingen.

Vil du vide mere, skriv til anja@halsnaesnaturklub.dk.

Læs mere om: